Haluatko sinäkin olla mukana menestystarinassa?

Me olemme rakentamassa menestystarinoita olet sitten myymässä tai ostamassa yritystä. Haluamme aina parhaimman lopputuloksen ja siihen pääsee parhaiten vastaamalla juuri sinun tarpeisiisi.

Oletko siirtymässä eläkkeelle, onko teillä tulossa sukupolven vaihdos vai haluatko yrittäjäksi? Soita meille ja kysy miten voisimme auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.


”Yrityksen myynti haastavassa markkinatilanteessa onnistui ja siitä kiitos Novie sekä Juha-Pekka Määttänen. Juha-Pekka vei prosessia eteenpäin aktiivisesti koko kauppa-ajan ja löysi ostajan. Juuri tämä periksiantamaton suorittaminen oli mieleeni. Voin vahvasti suositella Novieta ja Määttästä yrityskauppoihin.”

Topi Rimpiläinen
Toimitusjohtaja
Eilola Logistics Oy

 

Vasemmalla kuvassa Timo Rakkola ja oikealla Sami Hopponen

Onnistunut yrityskauppa

Ticcola Oy:n liiketoimintojen myyjä Timo Rakkola”; Yrityskauppa on silloin onnistunut, kun sekä myyjä että ostajat peukuttavat lopuksi hymyssä suin. Kuitenkin ennen h-hetkeä eli kaupantekotilaisuutta on monta vaihetta, lähtien aina sopivan ostajan löytymisestä, rahoituksen saamisesta ja yleensä ammattitaitoisen välittäjän roolista. Novien ammattimaisen toiminnan johdosta, löytyi pätevä ostaja, jonka kanssa liiketoimintojen siirto on sujunut hyvin. Lopputulos on onnistunut. Voin lämpimästi suositella Novieta yrityskauppojen toteutuksiin.

Ticcola Oy:n liiketoimintojen ostaja Sami Hopponen;” Välittäjän rooli on iso ja minä ostajana luotan välittäjään. Novie toimi tasokkaasti ja luotettavasti koko ajan. Sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset nopeasti, siitä kiitos sekä Timolle että Maisalle. Oli helppoa toimia hyvän tiimin kanssa ja voin aidosti suositella Novieta ja Maisaa yrityskauppoihin.”

 

Siivousliike myytiin viidessä viikossa

Olin todella iloinen ja yllättynyt miten kaikki sujui hyvin sekä nopeasti, kertoo yrityksensä myynyt Sirpa Törn, Aidot Palvelut Oy.

En ole aikaisemmin tehnyt yrityskauppaa ja kaikki oli uutta. Novien kautta löytyi heti alusta pitäen laadukkaita ostajakandidaatteja, joista sai valita. Hiukan arvelutti koko prosessi, mutta sain tukea Novielta koko myyntiajan. Kauppakirjat liitteineen oli tehty huolella ja niissä oli kaikki mitä olimme sopineet ostajan kanssa. Kaupat tehtiin lopulta viidessä viikossa. Ihmeellistä! Suosittelen Novieta kaikille, jotka tekevät edes harkitsevat yrityksen myyntiä tai ostoa.

" Novie haki ostajia aktiivisesti "

"Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"

- Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä

Onnistunut yrityskauppa, ostaja kertoo

Novie Yrityskauppojen Maisa Koivisto toteutti yrityskaupan nopeasti ja vaivattomasti. Yhteistyömme oli heti alusta asti sujuvaa ja mutkatonta. Novien yrityskauppaprosessi on hyvin hoidettu ja sain matkan varrella tarpeeksi tukea Maisalta ja Sami Vanhamäeltä. Koskaan ei tullut tunne, että olisin tässä yksin ja se oli minulle todella tärkeää. Nopeasti hoidettu ammattitaidosta tinkimättä.On hienoa ollut toteuttaa yrityskauppa, jossa välittäjä ja myyjä ovat täysillä mukana koko ajan ja siitä iso kiitos! Onnistunut lopputulos oli yhteistyön summa. Suosittelen ehdottomasti Novieta kaikille, jotka haluavat toimia ihmisläheisten yritysvälittäjien kanssa.

- Korpikorpi pikakuivauksen nykyinen omistaja Antti Liimatta.

Onnistunut yrityskauppa, myyjä kertoo

Oman yrityksen myynti oli ollut mielessä jo tovin ja kun Novien Maisa Koivisto soitti ja tarjosi välitysosaamistaan, päätin että nyt tai ei koskaan. Maisa otti myynnin vahvasti haltuunsa ja alkoi etsimään potentiaalisia ostajaehdokkaita. Sellaisia, joilla oli sekä valmis strategia kasvuun ja oikea asenne että myös rahoitus kunnossa. Noviella on oiva tapa heti alusta alkaen pohtia parasta vaihtoehtoa myyjälle, mutta myös ostajalle. Avoimuus ja rehellisyys kunniaan sekä ammattitaito. Korpikorpi pikakuivauksella on edessään kasvuun painottuvat ajat, ja minä voin keskittyä nyt eläkepäiviin. Voin lämpimästi suositella Novieta ja Maisa Koivistoa yrityksenne myyntiin.

- Entinen Korpikorpi pikakuivauksen omistajayrittäjä, nykyinen onnellinen eläkeläinen Kari Korpi.

"Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!"

- Kalle Riitahaara, yrittäjä

"Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"

- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen

”Inno Isännöinti on käyttänyt Novieta useammassa yrityskaupassa, koska Novien energinen ja aktiivinen ote, sekä avoin ja sujuva toimintamalli ovat merkittäviä eroavaisuuksia moniin muihin alan toimijoihin verrattuna. Olemme olleet Novieen erittäin tyytyväisiä ja yhteistyömme jatkuu edelleen. Voimme suositella Novieta muillekin yritystään myyville tai ostaville tahoille. ”

- Inno Isännöinti Oy, toimitusjohtaja Heidi Kjellman

"Olen iloinen, että valitsin Novien toteuttamaan yritykseni myyntiä. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Palvelu on ollut mainiota ja voin lämpimästi suositella Novieta myös muille."

- Pekka Aalto.

"Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!"

- Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä

Jaa sosiaalisessa mediassa:Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin