Haluatko sinäkin olla mukana menestystarinassa?

Me olemme rakentamassa menestystarinoita olet sitten myymässä tai ostamassa yritystä. Haluamme aina parhaimman lopputuloksen ja siihen pääsee parhaiten vastaamalla juuri sinun tarpeisiisi.

Oletko siirtymässä eläkkeelle, onko teillä tulossa sukupolven vaihdos vai haluatko yrittäjäksi? Soita meille ja kysy miten voisimme auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.


" Novie haki ostajia aktiivisesti "

"Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"
- Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä

Jaa sosiaalisessa mediassa:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

"Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!"
- Kalle Riitahaara, yrittäjä

"Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"
- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen

”Inno Isännöinti on käyttänyt Novieta useammassa yrityskaupassa, koska Novien energinen ja aktiivinen ote, sekä avoin ja sujuva toimintamalli ovat merkittäviä eroavaisuuksia moniin muihin alan toimijoihin verrattuna. Olemme olleet Novieen erittäin tyytyväisiä ja yhteistyömme jatkuu edelleen. Voimme suositella Novieta muillekin yritystään myyville tai ostaville tahoille. ”
- Inno Isännöinti Oy, toimitusjohtaja Heidi Kjellman

"Olen iloinen, että valitsin Novien toteuttamaan yritykseni myyntiä. Kaikki on mennyt suunnitelmien mukaan, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Palvelu on ollut mainiota ja voin lämpimästi suositella Novieta myös muille."
- Pekka Aalto.

"Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!"
- Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä

Jaa sosiaalisessa mediassa:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin