Yrityksen myynti

 

Yrityksen myynti

Yrityksen myynti, valmistelu ja toteuttaminen kestävät usein vuosia. Yrityksen myynti on yleensä yrittäjälle suuri asia, sillä siinä luovutaan mahdollisesti pitkästä työurasta ja asiakkaista.  Kun yrityksen myyntiä aletaan harkita, niin kannattaa aloittaa myyntivalmistelut viipymättä. Mitä varhaisemmassa vaiheessa yrityksen myyntiä aletaan valmistella, sitä nopeammin yrityskauppa on mahdollista saada toteutettua. Ensimmäiset keskustelut yritysvälittäjämme kanssa ovat maksuttomia, luottamuksellisia eivätkä sido jatkoon. On hyvä sparrailla ja pohtia teille paras ratkaisu.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme, lue näistä lisää asiakastarinoistamme.

Yrityksen myynti etenee selkeästi avullamme

Ensimmäinen askel on tehdä Novie myyntitoimeksiantosopimus, jossa määritellään pelisäännöt, kulut ja välityspalkkiot. Kun myyntitoimeksianto on tehty, saat hyvät ohjeet, miten jatkossa toimit ja mitä tietoja vielä tarvitsemme jo saadun materiaalin lisäksi. Teemme kaikki tarvittavat dokumentit kuten arvonmääritykset, ilmoitukset, yrityksesi myyntiesitteet ja tarvittavat kauppakirjat. Jokainen ostajakandi joutuu allekirjoittamaan salassapitosopimuksen, jolloin hän saa tietoa myytävästä yrityksestä. Autamme ostajia myös rahoituskonsultoinnissa, jossa haemme ostajalle rahoitusta.

Vahvuutemme on olla kumppani ja aktiivinen yritysvälittäjä. Aktiivisen yrityksen myynnin  toteutamme suorilla puhelinsoitoilla, vaihtuvilla ilmoituksilla, markkinoinnin eri keinoilla ja sometuksilla. Olemme siellä missä myytävän yrityksen asiakkaatkin ovat eli verkossa. Panostamme niin, että myytävät yritykset ovat hyvin esillä ja helposti löydettävissä.

Yritysvälittäjän päätyö on onnistuneet yrityskaupat. Yritysvälittäjämme tapaaminen säästää sinulta aikaa ja vaivaa sekä vähentää riskejä. Välityspalkkiomme on alalla yleinen. Ole meihin yhteydessä joko täyttämällä yhteydenottolomake tai soittamalla suoraan välittäjälle.